Временска прогноза - 13. фебруар

На северу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено облачно. Још је понегде на југу, југоистоку и југозападу, уз нешто више облачности, могућ краткотрајан снег, углавном у брдско-планинским крајевима. Ветар слаб и умерен, на планинама јак, северозападни. Највиша дневна температура од 2 до 8 степени. Увече и у току ноћи са северозапада ново умерено наоблачење.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

12.02.2019. Уторак У већем делу претежно облачно, местимично са суснежицом и снегом, нарочито ујутро и пре подне. У брдско-планинским пределима мање повећање висине снежног покривача. На северу и у Неготинској Крајини суво са сунчаним интервалима. Ветар умерен и јак, на планинама, северу и истоку Србије повремено олујни, увече у слабљењу. Највиша температура од 2 до 7 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

13.02.2019. Среда На северу Србије и у Неготинској Крајини претежно сунчано. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, понегде са слабим снегом,углавном у планинским пределима. После подне и увече постепено разведравање.Ветар слаб и умерен, северозападни, на планинама јак, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -5 до 0, највиша од 2 до 8 степени.

14.02.2019. Четвртак У Неготинској Крајини претежно сунчано. У осталим крајевима облачно,у већем делу суво. Увече и у току ноћи на западу и југозападу Србије местимично киша и снег. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша од 3 до 8 степени.

15.02.2019. Петак Умерено до потпуно облачно и у већем делу суво. Само је ујутро и пре подне на југозападу, југу и југоистоку Србије понегде могућ краткотрајан снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 5 до 9 степени.

16.02.2019. Субота Јутро местимично магловито.Током дана претежно сунчано. Ветар слаб променљивог правца. Најнижа температура од -3 до 2, највиша дневна од 6 до 10 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво