Временска прогноза - 11. фебруар

Наоблачење с кишом са севера Војводине током дана прошириће се и на остале крајеве. После подне и увече у брдско-планинским пределима киша ће прећи у снег. Највиша дневна температура од 7 до 14 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

10.02.2019. Недеља До краја дана мало до умерено облачно уз сунчане интервале, суво и још мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужних смерова, увече и у току ноћи у планинским пределима и кошавском подручју у појачању. Највиша дневна температура од 9 до 14 степени. У другом делу ноћи на северу Војводине очекује се киша.

11.02.2019. Понедељак Наоблачење са кишом и падом температуре са севера Војводине прошириће се и на остале крајеве. После подне и увече у брдско - планинским, а током ноћи понегде и у нижим пределима централне и јужне Србије уз даљи пад температуре киша ће прећи у снег. Увече и током ноћи брдско - планинским пределима очекује се формирање односно мање повећање снежног покривача. Ветар ујутру и пре подне умерен и јак, у кошавском подручју и планинским пределима понегде и олујни, јужних смерова, током дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од -1 до 8, а највиша од 7 до 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%. Снег, формирање/ мање повећање снежног покривача, вероватноћа 80%.

12.02.2019. Уторак Претежно облачно и још мало хладније, на северу суво, у осталим крајевима местимично са кишом и снегом. Ветар умерен и јак, у Војводини, источној Србији и на планинама понегде и олујни, северозападни. Најнижа температура од 0 до 3, а највиша од 2 до 7 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%. Снег, формирање/мање повећање снежног покривача , вероватноћа 80%.

13.02.2019. Среда Променљиво облачно, у већем делу суво, само у планинским пределима са снегом. Ветар ујутро и пре подне умерен, на планинама понегде и јак, северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -4 до 0, највиша од 2 до 7 степени. У току ноћи са северозапада ново пролазно наоблачење са слабим снегом.

14.02.2019. Четвртак Претежно облачно, местимично са кишом и снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -6 до 0, највиша од 3 до 7 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво