Временска прогноза - 4. фебруар

Претежно облачно, хладније, у већем делу земље местимично с кишом, на вишим планинама са суснежицом и снегом, само на северу суво. Највиша дневна температура од 4 до 12 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ) 

03.02.2019. Недеља Умерено до потпуно облачно и ветровито уз даље интензивно топљење снега у пределима до 1500 m. Од средине дана на југозападу, западу и северу Србије, а увече и током ноћи и у централним крајевима местимично са кишом и локалним пљусковима. Ветар умерен и јак, у кошавском подручју и на планинама олујни, а на југу Баната и оркански,  југоисточни, крајем дана у слабљењу. Највиша температура од 12 до 17 , на истоку око 7 степени. Упозорење, опасна појава, нагло отапање снежног покривача, вероватноћа 90%, удари ветра > 24 m/s 

04.02.2019. Понедељак Претежно облачно и хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. На северу суво. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 7  , а највиша од 4 до 12 степени.    

05.02.2019. Уторак Претежно облачно, понегде са слабом кишом, углавном на северу и истоку Србије. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 5 , а највиша од 4 до 9 степени.

06.02.2019. Среда Претежно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. На северу суво уз делимично разведравање после подне.  Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4 , а највиша од 5 до 9 степени.      

07.02.2019. Четвртак Постепено разведравање са запада и северозапада, само на југу и истоку Србије још ујутро и пре подне облачно с кишом и снегом. Ветар слаб и умерен, у скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од -3 на северу до 3 степена у Тимочкој Крајини. Највиша температура од 5 до 9 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво