Временска прогноза - 30. јануар

Умерено до потпуно облачно, у Банату, централним, источним и јужним крајевима местимично са кишом и снегом, а на планинама са снегом. Током поподнева се очекује слабљење и постепени престанак падавина. Највиша дневна температура од 2 до 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

29.01.2019. Уторак: Претежно облачно и хладније, у нижим пределима понегде са слабим мешовитим падавинама (кишом и снегом) на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни. Највиша температура од 2 до 8 степени.            

30.01.2019. Среда: Јутро местимично магловито. Током дана умерено до потпуно облачно, у већини крајева суво, само још на југу и истоку Србије местимично са кишом и снегом. После подне и увече слабљење и престанак падавина. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 2, највиша од 2 до 5 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

31.01.2019.Четвртак: Претежно облачно и у већини крајева суво, само понегде (углавном у централним и јужним крајевима) слабе мешовите падавине. Ветар углавном слаб, променљивог правца. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 2 до 6 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

01.02.2019. Петак: Умерено до претежно облачно, углавном суво и топлије. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, током дана у појачању. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 5 до 10 степени. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 90%.

02.02.2019. Субота: Умерено до претежно облачно, углавном суво, ветровито и топлије. Ветар умерен и јак, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 10 до 14 степени. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво