Временска прогноза - 24. јануар

Током дана у већини места ће пасти око 10 цм снега. Највиша дневна температура до 4 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

23.01.2019. Среда Током дана делимично разведравање, осим на северу и западу земље где ће се ниска облачност задржати већи део дана. Ветар слаб и умерен, југоисточни, крајем дана у скретању на северни. Највиша температура од -1 на северу до 10 степени на југу. Увече и током ноћи ново наоблачење са снегом, на југоистоку и истоку понегде и кишом која ће се локално ледити на тлу.

24.01.2019. Четвртак Облачно са снегом, само ујутру и пре подне на југоистоку, истоку и у Банату и са кишом која ће се рано ујутру понегде ледити на тлу. Очекује се повећање висине снежног покривача у већини крајева за око 10 cm, осим на југозападу Србије и у Бачкој где се очекује мање. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од -2 до 2, највиша дневна од 0 до 4 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 80%. Формирање/повећање снежног покривача, вероватноћа 90%. Повећање снежног покривача ≥10cm за 12h, вероватноћа 90%.

25.01.2019. Петак Облачно са снегом и ветровито. Више падавина очекује се после подне и током ноћи између петка и суботе када ће у већини крајева пасти додатних 10 до 20 cm снега. Ветар умерен, повремено јак, северни, северозападни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од -1 до 3 степена. Упозорење Повећање снежног покривача ≥10cm за 12h, вероватноћа 90%. Повећање снежног покривача ≥15cm за 12h, вероватноћа 90%.

26.01.2019. Субота Облачно, пре подне са снегом, после подне престанак падавина и делимично разведравање. Ветар умерен, повремено јак, северни, северозападни. Најнижа температура од -5 до 0, највиша од -2 до 2 степена.

27.01.2019. Недеља Ујутру мраз, током дана суво са сунчаним периодима и топлије. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -7 до -2 °С, највиша од -1 до 4 °С. Упозорење: У нижим пределима Тмин<-5 степени, вероватноћа 90%.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи