Временска прогноза - 22. јануар

Облачно и ветровито, местимично киша, суснежица и снег. Могућа је и поледица. Термпература слична данашњој. Јутарња од -2 до 1, највиша од 0 до 5 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

21.01.2019. Понедељак: Претежно облачно и углавном суво, само се понегде, углавном у брдско - планинским пределима очекује провејавање слабог снега, док је на истоку и југоистоку могућа и краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Највиша температура од 1 до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%.

22.01.2019. Уторак: Облачно, местимично са кишом, суснежицом и снегом, уз локалну појаву поледице, а на југу са кишом. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу после подне јак, источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша дневна од 0 до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%. Удари ветра > 17 m/s                  

23.01.2019. Среда: Током дана делимично разведравање. Само ће ујутро на северу бити облачно, местимично са снегом, а увече и током ноћи на југу и истоку јаче наоблачење понегде са мешовитим падавинама и локалном појавом поледице.  Ветар слаб и умерен,  јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 2 на северу до 9 степени на југоистоку. Упозорење:  Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%.

24.01.2019. Четвртак: Облачно, ујутру и пре подне у јужним и централним, а после подне и у северним крајевима са мешовитим падавинама (кишом, суснежицом и снегом). Ветар умерен и јак, северни и североисточни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 2 на северу до 5 степени на југоистоку. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%.

25.01.2019. Петак: Претежно облачно, са кишом, суснежицом и снегом и формирањем/повећањем висине снежног покривача.  Више падавина очекује се на југозападу и западу Србије.  Ветар умерен, повремено јак, северни, северозападни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 1 до 4 степена. Упозорење: Формирање/повећање снежног покривача  ≥10cm за 12 часова, вероватноћа: 80%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа: 80%.


Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи