Временска прогноза - 30. децембар

Облачно, понегде слаба киша или суснежица, температура од 3 до 8 степени. Од вечерас до уторка ујутру киша, суснежица и снег. На западу и југозападу формирање снежног покривача од 10 до 20 центиметара. Због појачаног северозападног ветра у брдско-планинским пределима могуће је стварање снежних наноса. У Београду киша и снег, престанак падавина у току новогодишње ноћи.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

30.12.2018. Недеља: Претежно облачно, понегде слаба киша или суснежица углавном на северу и истоку, на планинама слаб снег. Увече и у току ноћи појачање падавина у свим крајевима, на северу киша и суснежица, на западу и југозападу снег и стварање снежног покривача, у планинама повећање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 3 до 8 степени.

31.12.2018. Понедељак: Облачно, у већем делу са кишом и суснежицом. На западу и југозападу снег и уз стварање и повећање висине снежног покривача. У планиским пределима снег, јак ветар и стварање снежних наноса. У току ноћи слабљење, а на северу и престанак падавина. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 3 до 5 степени.

У новогодишњој ноћи у централним деловима слаба киша и суснежица, на југозападу слаб снег, на северу Србије и у Тимочкој Крајини суво. Температура око поноћи од -1 до 2 степена. Упозорење: Стварање снежног покривача, вероватноћа 90%.

01.01.2019. Уторак : Ујутро облачно, на југозападу и југу још понегде слаб снег. У току дана умерено и суво. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 2 до 6 степени.

02.01.2019. Среда:  Већи део дана умерено облачно, суво и мало топлије. Увече и ноћу јаче наоблачење с кишом, снегом и падом температуре. Ветар слаб и умерен, западни. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 3 до 7 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.01.2019. до 07.01.2019.)
Од четвртка до недеље претежно облачно и хладно, местимично снег. У већини места ледени дан (највиша дневна температура нижа од 0 степени). Од недеље суво и мало топлије.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво