Временска прогноза - 7. децембар

Данас ће се смењивати сунце и облаци. Температура до 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

06.12.2018. Четвртак: Претежно сунчано. Ветар слаб, источни. Највиша температура од 3 до 7 степени. Увече и у току ноћи са севера умерено наоблачење.

07.12.2018. Петак: Ујутро слаб и умерен мраз. У току дана суво уз више облачности на северу и истоку Србије, док се на југу и западу очекују дужи сунчани интервали. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -7 до -1, а највиша од 3 до 8 степени. У току ноћи ка суботи на северу понегде слаба киша. Упозорење, потенцијално опасна појава - Tmin < -5 степени, вероватноћа 90%

08.12.2018. Субота: Ујутро и пре подне на северу и западу наоблачење с кишом, које ће се после подне и увече премештати ка југу и истоку Србије уз истовремени престанак падавина на северозападу. На планинама до краја дана прелазак кише у снег. Ветар слаб и умерeн, јужни и југоисточни, током дана у краткотрајном појачању и скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од -5 степени на југу и истоку до 4 на северу и западу, а највиша од 5 до 10 степени, у Тимочкој Крајини око 2 степена.

09.12.2018. Недеља: Топлије и већи део дана суво уз делимично разведравање. После подне на северозападу, а увече и у току ноћи и у осталим крајевима ново наоблачење с кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерeн, јужни и југозападни, крајем дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша дневна од 7 до 13 степени.

10.12.2018. Понедељак: На северу делимично разведравање, а у осталим крајевима претежно облачно и мало хладније, местимично са слабим падавинама - у нижим пределима с кишом, а у брдско-планинским са суснежицом и снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, на северу и истоку Србије у појачању. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 4 до 9 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво