Временска прогноза - 2. децембар

До краја дана претежно сунчано, у већем делу земље топлије, температура од 4 до 10 степени, у Неготинској крајини облачно и хладно, до -4 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

01.12.2018. Субота Постепено повећање облачности, али ће се задржати суво време. Ветар слаб, променљив. Највиша температура од 0 до 3 °С, у Тимочкој Крајини око -3 °С.

02.12.2018. Недеља Ујутро у већини крајева слаб мраз, а по котлинама и висоравнима западне и јужне Србије местимично магла. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни, после подне у јужном Банату и јак. Најнижа температура у већини места од -5 до -3 °С, а највиша дневна од 4 до 10 °С. У Неготинској Крајини хладније, умерено облачно са температуром од -10 до -2 °С.  Упозорење: Тmin < -5 °С у Неготинској Крајини, вероватноћа 90%

03.12.2018. Понедељак Ујутро ретка појава слабог мраза. Током дана још мало топлије уз повећање облачности која ће условити слабу кишу пре подне на северу а крајем дана и на западу и југозападу земље. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од -3 до 3 °С, а највиша од 7 до 12 °С. На истоку и даље хладније од остатка земље с температуром у интервалу од - 8 до -1 °С. Упозорење, потенцијално опасна појава Тmin < -5 степени  у Тимочкој Крајини, вероватноћа 80%

04.12.2018. Уторак Облачно, местимично са кишом. После подне престанак падавина прво на северу и западу. Ветар слаб и умерен, југоисточни, од средине дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, а највиша од 8 до 12 °С. У Тимочкој Крајини хладније с температуром у интервалу од -5 °С до 4 °С.

05.12.2018. Среда Мало и умерено облачно, и даље релативно топло. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни, крајем дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 4 °С, а највиша од 7 до 11 °С.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво