Временска прогноза - 14. новембар

У већем делу земље претежно сунчано време. Највиша дневна температура од 13 до 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

13.11.2018. Уторак: У већини крајева сунчано, само ће у Неготинској Крајини преовлађивати облачно, тмурно и хладније, повремено са росуљом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у кошавском подручју јак, а на југу Баната повремено са ударима олујне јачине, током ноћи у слабљењу. Највиша дневна температура од 17 до 21, у Тимочкој Крајини око 12 степени. Упозорење: Потенцијално опасна појава  - Удари ветра  > 17 m/s, вероватноћа 90%

14.11.2018. Среда: У већем делу претежно сунчано, само се у северним крајевима пре подне очекује пролазно наоблачење а по котлинама западне и јужне Србије у јутарњим сатима краткотрајна магла. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и Неготинској Крајини повремено јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 9 степени, највиша од 13 до 16 степени.

15.11.2018. Четвртак: Умерено облачно, у северним крајевима више сунчаних периода, а у јужним уз више облачности могућа је понегде краткотрајна киша, на вишим планинама провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, углавном северни. Најнижа температура од 2 до 7 степени, највиша од 10 до 14 степени.              

16.11.2018. Петак: Мало и умерено облачно. Ветар слаб и умерен, углавном северни. Најнижа температура од 0 до 5 степени, највиша од 7 до 11 степени.

17.11.2018. Субота: Мало и умерено облачно. Ветар слаб и умерен, источних праваца. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 6 до 10 степени. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво