Временска прогноза - 8. новембар

Ведро и сунчано до 20 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)
 
 07.11.2018. Среда  У већем  делу претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини облачно, понегде са  сипећом кишом (росуљом). Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, југоисточни, у јужном Банату са ударима олујне јачине, крајем дана и у току ноћи у слабљењу. Највиша температура од 17 до 20, у Тимочкој Крајини око 14 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава, удари ветра  > 17 m/s   , вероватноћа 90%

08.11.2018. Четвртак Ујутро понегде по котлинама југозападне и јужне Србије магла. У току дана у већем делу претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини умерено облачно. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и планинама источне Србије још ујутро јак, југоисточни. Најнижа температура од 0 до 11  а највиша од 15 до 19 степени.          

09.11.2018. Петак Ујутро понегде по котлинама и долинама река магла. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -1 до 8 степени, а највиша од 14 до 20 степени.      

10.11.2018. Субота Ујутро понегде по котлинама и долинама река магла. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -1 до 8, а највиша од 14 до 20 степени.         

11.11.2018. Недеља Ујутро понегде по котлинама и долинама река магла. У току дана у већем делу претежно сунчано, само на северозападу Србије умерено наоблачење. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -1 до 9 , а највиша од 14 до 20 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво