Повратак михољског лета за викенд

Након неколико хладних дана, у Србију се враћају температуре које нису карактеристичне за ово доба године. За викенд ће бити изузетно топло – жива у термометру ће прелазити 25. подељак.

У Србији ће сутра преовлађивати ветровито и веома топло време за ово доба године, током дана мало до умерено облачно, у већини места с дужим периодима сунчаног времена, саопштио је Републички хидрометеорошки завод Србије.

Јутарња температура у већини места биће од пет до 12 степени Целзијуса, а највиша дневна од 21 до 26 степени.

И у Београду ће бити веома топло и ветровито, током дана мало до умерено облачно, с дужим периодима сунчаног времена.

Јутарња температура биће око 14, а највиша дневна око 26 степени.

И наредних дана очекује се топло време с дневном температуром око и изнад, а за викенд и знатно изнад просечних вредности за ово доба године.

У недељу и почетком следеће седмице у већини дана суво с дужим сунчаним периодима, осим у недељу и понедељак, када ће у западној половини земље, а у уторак и у осталим крајевима, бити променљиво облачно с кишом и локалним пљусковима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво