Временска прогноза – 22. септембар

Облачно, понегде са слабом кишом.

Појачан ветар и мањи пад температуре, на северу до 22 степена,на југу топло, до 30 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(извор: РХМЗ)

21.09.2018. Петак: До краја дана топло и у већем делу претежно сунчано. На југу умерено облачно са тенденцијом разведравања после подне и увече. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни. Највиша температура од 27 до 31 °С. Нема упозорења.        

22.09.2018. Субота: Наоблачење, праћено мањим падом темепературе и јаким северозападним ветром, ујутро и пре подне захватиће северне и западне, а после подне и остале крајеве Србије тек понегде условљавајући слабу краткотрајну кишу. У Војводини се очекује да удари северозападног ветра достигну олујну јачину. Најнижа температура од 9 до 18 °С, а највиша од 22 °С на северу до 30 °С на југу.  Упозорење: Потенцијално опасна појава - Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

23.09.2018. Недеља: Ујутро умерено облачно. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, на истоку још ујутро и пре подне јак северозападни, после подне и увече у слабљењу и скретању на југоисточни. Најнижа температура од 9 до 16 °С, највиша од 24 до 27 °С. Нема упозорења.         

24.09.2018. Понедељак: Наоблачење и захлађење с кишом, јаким и олујним северозападним ветром са севера у току дана брзо ће се проширити на остале крајеве. Најнижа температура од 12 до 19 °С, а највиша од 20 °С на северу до 30 °С на југу Србије. Упозорење: Опасна појава - Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 80%.

25.09.2018. Уторак: Претежно сунчано и хладно уз умерен и јак северозападни ветар. Најнижа температура од 5 до 11 °С, а највиша од 15 до 19 °С. Нема упозорења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво