РХМЗ: Јаки пљускови са грмљавином

У западним, југозападним, централним и југоисточним крајевима Србије данас се очекују локално јаки пљускови са грмљавином и количином падавина од око 20 литара по квадратном метру за три сата, саопштио је РХМЗ.

У Србији ће сутра бити променљиво облачно, понегде са кишом и краткотрајним пљусковима са грмљавином, нароцито на истоку Србије и у планинским пределима.

Дуваће умерен ветар, повремено јак, северозападни, док ће најнижа температура бити од 15 до 20, а највиша од 25 до 28 степени.

У Београду ће сутра бити променљиво облачно, у појединим деловима града могућа је краткотрајна киша или пљусак.

Најнижа температура биће око 19, а највиша око 26 степни.

У четвртак умерено до потпуно облачно, местимично с кишом и краткотрајним пљусковима са грмљавином, нарочито у Банату, Поморављу, на истоку и југоистоку Србије.

Ветар умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу.

У петак на западу и северозападу претежно сунчано, а у осталим крајевима уз промењиву облачност још понегде краткотрајна киша или пљусак, углавном ујутро и преподне.

У суботу у свим крајевима претежно сунчано и топлије.

У недељу и почетком наредне седмице променљиво облачно и нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво