Црвени метео-аларм за део Србије, невреме у околини Ковина

Интензивни пљускови са градом и појачаним ветром погодили су делове Јужнобанатског округа. Неке њиве су под водом, а град је нанео штету усевима.

19.30 – У току вечери и ноћи обилније падавине на југу и истоку Србије и у Банату. Очекује се више од 30 литара кише по квадратном метру за три сата и пораст водостаја на рекама у овим деловима Србије.

14.30 – Jaка киша праћена градом и олујним ветром погодила околину Ковина. Невреме је нанело штету усевима, а неке њиве су под водом.

Црвени метео-аларм проглашен је за Банат, источну и југоисточну Србију и Косово и Метохију.

Према упозорењу РХМЗ-а, до краја дана биће нестабилно са условима за развој локалних грмљавинских непогода са градом и олујним ветром.

Увече и у току ноћи ка среди на подручју јужне, југоисточне, источне Србије и Баната обилне падавине са количином већом од 30 литара за три сата, локално и знатно више.

 

Сутра претежно сунчано, поподне понегде пљускови, температура до 24 степена.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво