Временска прогноза – 16. мај

Јача облачност премештаће се у току вечери и ноћи преко југа и истока Србије и Баната, па ће овим крајевима донети и обилније падавине, више од 30 л кише по кв.метру за 3 сата. Зато се очекује и пораст водостаја на рекама у овим деловима Србије.

 У већем делу земље претежно сунчано, температура око просека за другу декаду маја. Од четвртка више сунца, температура у постепеном порасту.
У среду ујутру у Војводини местимично киша, пљускови и грмљавина. Током дана претежно сунчано, после подне у западној, централној и северној Србији променљиво са краткотрајним пљусковима и грмљавином. Јутарња температура од 9 до 14, највиша од 20 до 24 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво