И до 17 степени за Божић

У Београду се према прогнози Републичког хидро-метеоролошког завода на Бадњи дан и Божић очекује и до 17 степени, а топло ће бити и у Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.

Сутра ће изнад већег дела Србије бити претежно сунчано, само на истоку и југоистоку ујутру умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кисом, а на планинама са слабим снегом.

Касније после подне очекује се ново наоблачење са кишом прво на северозападу а увече и ноћу и у осталим крајевима. На планинама слаб снег.

Током ноћи краткотрајан снег могућ је и у нижим пределима.

Дуваће слаб и умерен ветар, претежно јужни и југозападни, а само ујутру на истоку јак северозападни.

Јутарња температура од 0 до 4, највиша дневна од 6 до 10 степени.

И у Београду ће бити претежно сунчано, а касније поподне очекује се наоблачење које ће увече и током ноћи условљавати повремено кишу.

Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура око 3 а највиша дневна 10 степени.

Према прогнози за наредних седам дана, у четвртак ће бити мало до умерено облачно, само ујутру на југу и југоистоку уз више облачности још понегде са кишом и снегом.

Затим до краја недеље у јутарњим сатима понегде ће бити краткотрајна магла, током дана претежно сунчано, изузев у петак када је у северним крајевима понегде могућа краткотрајна киша, и топло са температуром знатно изнад просечних вредности.

За викенд у кошавском подручју очекује се појачан југоисточни ветар.

Почетком наредне седмице умерено до потпуно облачно и мало хладније, понегде са кишом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво