Стигло освежење, невреме у Новом Саду

Освежење праћено кишом и грмљавином захватило је северне и западне делове Србије, а киша је пала и у Београду. Невреме у Новом Саду и околини.

Око 18 часова, ветар је ломио гране и носио заштитне ограде са градилишта у Новом Саду. Због обилних падавина поједине улице су биле непроходне због високе воде, јавила је Бета.

РХМЗ упозорава да би током вечери и у току ноћи у западним, централним и северним крајевима могло бити временских непогода, уз обилније падавине, град, јак и олујни ветар, а локално се очекује и преко 40 милиметара кише за 12 сати, преноси Танјуг.

Најинтезивније падавине биће на подручју од Срема преко Бачке до северног Баната.

Сутра се током дана на подручју Баната, источне и јужне Србије локално очекују такође обилније падавине са око 30 милиметара кише за 12 сати.

Биће хладније, умерено и потпуно облачно, местимично са кишом, локалним пљусковима и грмљавином, интензивнијим на истоку и југу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи