РХМЗ: До петка 40 степени Целзијуса, очекују нас тропске ноћи

У Србији ће до петка бити врло топло, у већини места са максималном температуром од 37 до 40 степени, а очекују се и тропске ноћи са минималном температуром изнад 20 степени Целзијуса, упозоравају из РХМЗ-a.

Црвени метеоаларм је на снази у већем делу Србије, а у Београду, Бачкој, Банату и у Источној Србији је наранџасти, наводи се на сајту РХМЗ-а.

На подручју Београда до петка максимална температура биће око 39 степени, а минимална око 25. 

У петак ће бити сунчано и веома топло уз слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак југоисточни ветар, а максимална температура у већини места биће од 37 до 40 степени.

Крајем дана и током ноћи понегде у западним и северним пределима очекују се краткотрајни пљускови са грмљавином. 

У суботу стиже освежење са појачаним северозападним ветром, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином и то углавном после подне и увече. 

Локално се очекује већа количина падавина. 

У недељу ће бити променљиво и осетно свежије, местимично с кишом или пљусковима. Затим се прогнозира углавном суво време са температуром у границама просека за ово доба године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво