Читај ми!

Поклон за стоти рођендан

Иако никад није поднела захтев за увођење фиксне телефонске линије, најстарија Пожаревљанка, стогодишња Олга Димитријевић Живковић, од града је на поклон добила фиксни број и телефонски апарат.

Најстарија Пожаревљанка Олга Димитријевић Живковић, за свој стоти рођендан, на поклон је добила фиксни телефонски број.

Слављеницу су обишли представници Града и Телекома. Она до сада није имала фиксну телефонску везу, али никада није ни подносила захтев.

Фиксни телефон је добила на иницијативу месне заједнице Булевар, а градоначелник Миодраг Милосављевић поклонио јој је, у име локалне самоуправе, и телефонски апарат.

За такав поклон одлучили су се после неколико позива пријатеља Олге Живковић из других градова, који су се преко месне заједнице Булевар распитивали за њен број телефона, каже председник савета МЗ Булевар Дејан Ракић.

Градоначелник Миодраг Милосављевић каже да је на недавној прослави 100. рођендана чуо да најстарија Пожаревљанка са својим пријатељима комуницира искључиво мобилним телефоном, што је, како је проценио, скупља варијанта. Телефонска веза уведена је тајно, без њеног знања.

Олга Димитријевић Живковић рекла је новинарима да јој овај несвакидашњи поклон много значи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво