Читај ми!

Ефикасније са Системом 48

Грађани Панчева више неће морати сами да траже надлежну службу којој ће пријавити неки комунални проблем. Биће довољно да пошаљу поруку мобилним телефоном или мејл и да чекају да се њихов проблем реши у наредна два дана.

Грађани Панчева од сада ће своје комуналне проблеме решевати брже и ефикасније, захваљујући Систему 48 сати за решавање комуналних проблема.

Систем ради тако што грађани шаљу електронску поруку на адресу sistem.48@pancevo.rs или СМС на број 065-866-2500, где напишу шта их мучи, а надлежно предузеће треба за 48 сати да реши тај проблем, ако је могуће. Ако за то треба више времена, онда се грађанин обавести када и на који начин ће бити пронађено решење.

"Овај систем је добар не само за грађане, већ и за сама предузећа, јер ће имати бољи увид које су то стварне потребе потрошача, па ће на основу тога да праве своје планове. И сама градска управа може да контролише рад својих предузећа и однос са грађанима", каже градоначелница Панчева Весна Мартиновић.

Далибор Винкић, који ће радити на систему објашњава: "Постојаће администратор који ће примати поруке, слати их на адресу оног предузећа које је за одређену област надлежно, и на крају враћати одговор лицу које је поставило питање. Важно је да се пише само о једном конкретном проблему и да се нагласи на који начин желе да буду обавештени о одговору".

Једном недељно, провераваће се како овај систем функционише и да ли даје резултате, а они који желе ипак лично да дођу у градски услужни центар, на располагању им је за то одређени шалтер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи