Читај ми!

Медвед убио жену

Медвед, заштитни знак етно-комплекса Тигањица код Зрењанина, усмртио жену која га је хранила. Полиција ухапсила власника ресторана "Трофеј".

Вероника Старчев (55) ушла је око 13 часова у кавез да, као и обично, нахрани медведа, који ју је напао и није је пуштао док год је давала знаке живота.

Гости који су седели у оближњем ресторану "Трофеј" чули су јауке и позиве у помоћ несрећне жене и притрчали кавезу. Они кажу да су покушали да медведа одвоје од жртве, бацали су камење и друге предмете у кавез, али нису успели да му скрену пажњу.  

Драгана Дробчев, једна од очевидаца, каже да медвед није пуштао жртву све док није престала да даје знаке живота.

Полиција је убрзо стигла на место несреће, али је Вероника Старчев већ била мртва. Полицајац је хицем усмртио разјарену животињу, а власник ресторана "Трофеј" З.О (32) је ухапшен, саопштено је из Полицијске управе у Зрењанину.

Туристичку атракцију Зрењанина и околине, власници етно комплекса, породица Остојин, донела је пре 17 година из Босне и Херцеговине. Првих неколико година, медвед је био у неадекватном кавезу, да би, уз помоћ стручњака београдског Зоолошког врта, био изграђен нови кавез.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво