Читај ми!

Дописништво РТС-а у Бору

Вести и информације о догађајима и људима из Борског и Зајечарског округа биће свакодневно пласиране из обновљеног дописништва РТС-а у Бору.

Од данас поново ради дописништво РТС-а у Бору, а шесточлана екипа новинара, сниматеља и монтажера извештаваће о догађајима из тог града.

Седиште РТС-а из Зајечара пребачено је у Бор из техничких разлога, па сада то дописништво може да, активностима и укључењима, учествује у свим информативним емисијама Медијског јавног сервиса Србије.

Тако ће се из Бора свакодневно пласирати вести и информације из осам општина Зајечарског и Борског округа.

На подручју Тимочке крајине иначе, налазе се наше највеће хидроелектране Ђердап I и Ђердап II, највећи басен - рудник бакра у Бору и Мајданпеку, значајни културни и историјски локалитети Феликс Ромулијана и Лепенски вир. То су само неке од тачака у источној Србији које ће бити забележене камером РТС-а.

Иначе, градови Бор и Зајечар налазе се на самој граници са Румунијом и Бугарском, па је то  још један од разлога да се свакодневно чују информације из тог краја Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи