Читај ми!

Тешњарске вечери

У Ваљеву се од 5. до 14. августа одржава културна и туристичка манифестација Тешњарске вечери. На 25 локација више од 2.000 извођача из земље и света извешће стотинак програма.

Тешњарске вечери су међународна културна, туристичко-привредна манифестација која се ове године одржава на више од 25 локација, на летњој позорници поред Колубаре и на трговима у старој чаршији Тешњар.

Тешњарске вечери су смотра позоришног и филмског стваралаштва, књижевника, издавача, књижара, врхунских аутора у области класичног и савременог музичког стваралаштва и остварења у области ликовне уметности.

Пратећи програми представљају туристичку и привредну понуду града. Тешњарске вечери постоје од 1987. године и најстарији су летњи фестивал у Ваљеву.

Гости из Србије и иностранства имају прилику да у више од стотину програма са 2.000 извођача из Француске, Ирана, Словачке, Босне и Херцеговине, познатим музичарима из Србије и великим бројем учесника из Ваљева.

На програму су позоришне представе, изложбе слика, концерти, класичне, забавне и народне музике, програми за најмлађе Ваљевце, изложба домаће радиности и други пригодни програми.

Током трајања манифестације предвиђени су и сусрети привредника Ваљева и градова из Војводине.

Манифестација "Трешњачке вечери" одржава се 25. пут, под покровитељством града Ваљева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи