Читај ми!

Почела купалишна сезона у Кикинди

У Севернобанатском округу отворена је купалишна сезона. Кикинђани у ове вреле летње дане уточиште налазе на базенима Спортског центра "Језеро".

Сезона купања спремно је дочекана у Севернобанатском округу. Кикинђани су уживали на базенима Спортског центра "Језеро" као и Ади, општини са најлепшим базенима у тим крајевима.

"Као и сваке године, базен је спреман. Поправљене су плочице, покрпљено је све оно што се током зиме покварило и оштетило", каже директор СЦ "Језеро" Кикинда Милован Ранђић.

Купалишна сезона увелико је почела и у Ади, малој бачкој општини. Њен базенски комплекс, осим разоноде у води, гостима пружа много више.

Увучен у густе крошње дрвећа, обогаћен игралиштима, цветним лејама, језером, ресторанима, теренима за мали фудбал, одбојку на песку - овај простор гостима гарантује прави одмор.

Посетиоци Аде су одушевљени овим базенским комплексом, а током летњих месеци на овим базенима борави и до 70.000 људи.

"Сад већ размишљамо да пробамо у наредном периоду и нове инвестиције урадити везано за још један базен, јер када се накупи за викенд дневно 3.000 до 5.000 посетилаца, имамо потребе за још воденим површинама", каже Иштван Микушак из Спортског центра „Адица" у Ади.

Квалитет воде на базенима у Ади и Кикинди редовно се контролише. О безбедности купача брину спасиоци и редари.

Цена дневне карте у Ади је 170 динара за децу и 200 динара за одрасле. У Кикинди је улаз за децу до пет година бесплатан, док старији малишани улазницу плаћају 150, а одрасли 200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара