Читај ми!

Ватерполо турнир за пионире

У Панчеву је одржан први Међународни меморијални ватерполо турнир "Миленко Петровић" за дечаке до 12 година, на којем је учествовало шест екипа из Русије, Словеније, Холандије и Србије.

Најмлађи панчевачки ватерполисти, вицешампиони Србије и прваци Војводине, имали су добру прилику да одмере снаге са вршњацима из других држава.

На међународном меморијалном ватерполо турниру "Миленко Петровић" У Панчеву учествовале су екипе из Русије, Словеније, Холандије и Србије.

Марк Петер Вервер из Ротердама каже да његова екипа често путује по Европи, а да су у Србију дошли и нешто да науче, јер знају да је наша школа ватерпола једна од најбољих на свету.

"Најважније је", сматра Богдан Ћепић из мариборског ватерполо клуба "Браник", "да се деца кроз игру друже и боље упознају."

"Иако је ватерполо клуб 'Младост' најмлађи клуб у граду", истиче председник клуба Ђорђе Папулић, "већ има добре резултате и много деце која желе да тренирају овај изузетно напоран спорт. Поносни смо на овај турнир, јер смо га посветили нашем прерано преминулом ватерполисти Миленку Петровићу. Следеће године ћемо организовати још јаче такмичење. У госте ћемо позвати и екипе из Мађарске и Румуније и сигуран сам да ће се за нас тек чути."

После два дана дружења и такмичења гости су са много лепих утисака напустили Панчево, уз обећање да ће сигурно доћи и следеће године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи