Фарма у знаку броја три

Као у бајци, на фарми породице Ђокић све је у знаку броја три: на једном месту рођена су три прасета, три јарета и три телета.

Фарма породице Ђокић из села Конопница код Власотинца разликује се од осталих. На њој су рођене тројке, и то три пута: три прасета, три јарета и три телета.

Три прасета или јарета нису реткост, телад је нешто чему се нико није надао. Крава Милица је сад права хероина на фарми Ђокоћа, а два мушка и једно женско теле увек су гладни па им недостаје млека.

"Све је ишло веома брзо. И ми смо се сами изненадили", прича домаћица Горица Ђокић, поносна на своју Милицу. "Кад је дошао ветеринар, није могао да поверује."

У Конопници се не памти овакав случај. Зато су телићи  добили имена по јунацима наше најпопуларније серије и права су атракција у селу.

Својм фармом поноси се и домаћин Бобан Ђокић: "Комшије долазе сваког дана, не могу да се начуде. Долазе и људи из удаљених села, чак и из Лесковца и Власотинца."

Подмладак на фарми значи много за домаћинство породице Ђокић. Имају велико богатство у свом дворишту. Све је у знаку броја три, кажу, није то случајно.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи