Изазови рада у медијима

За професионалну обуку студената Државног универзитета у Новом Пазару и запослених у локалним медијима биће обезбеђена савремено опремљена лабораторија за аудио и видео технологије.

Уговор о реализацији пројекта "Опремање лабораторије за аудио и видео технологије" омогућава студентима Државног универзитета у Новом Пазару да се упознају са изазовима рада на медијима.  

Током практичне обуке студенти ће радити са савременом аудио и видео опремом која је у складу са најновијим стандардима у свету. Лабораторија ће бити коришћена и за обуку запослених у локалним телевизијама.

Током припреме маркетиншког материјала, студенти Државног универзитета Нови Пазар имаће прилику да сарађују са локалним предузећима. Циљ такве сарадње је да се производи новопазарских привредника представе на најбољи начин, што ће омогућити њихову бољу конкурентност на тржишту.

Споразум о опремању лабораторије за аудио и видео технологије потписали су ректор Државног универзитета проф. др Ћемал Долићанин и менаџер пројекта за планирање и економску сигурност (PPES) Ахмет Халилагић. Вредност опреме коју ће обезбедити Америчка агенција за међународни развој (USAID) је 20.000 долара, а Државни универзитет је обезбедио простор за лабораторију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи