Преступни рођендан

Иако њиховог дана рођења ове године нема у календару, чачанске гимназијалке Милена, Маријана и Ивана добиле су торту од најстаријих градских посластичара.

Милена Димитријевић, Маријана Тресач и Ивана Мојсиловић из Чачка прошли рођендан прославиле су 29. фебруара  2008, следећи ће славити тек 2012. године.

 

Иако дана њиховог рођења ове године нема у календару, рођенданску торту добиле су од најстаријих чачанских посластичара.

 Осим датума рођења, Милену, Маријану и Ивану везује и другарство. Оне су се, сасвим случајно, среле у истом разреду чачанске Гимназије. Оне су биле и једине три бебе које су се родиле у Чачку 29. фебруара 1992. године.

Милена Димитријевић наглашава да ће 18 година напунити тек 2064. године, када њена генерација буде прослављала 72. рођендан. Док  остали прослављају рођендан сваке године, њих три морају да чекају четири године на следећи. Зато тај дан, каже Милена, за Маријану, Ивану и њу има посебан значај.

"Било је веома занимљиво кад смо схватиле да смо у истом одељењу", објашњава Маријана Тресач и каже да до тада није познавала никога ко је рођен 29. фебруара. Иако су до сада прославиле само пет рођендана, три чачанске гимназијалке, Ивана, Милена и Маријана, пунолетство су стекле прошлегодине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи