Потрага за старицом у Чачку

Седамдесетпетогодишња корисница Дома за старе у Вранићима нестала је у недељу, а од јутрос су се у потрагу укључили и припадници Цивилне заштите и Полицијске управе у Чачку.

Старица је више од годину дана корисница Дома за старе, где кажу нису могли да наслуте шта се може догодити. Иако се брзо сазнало да је у папучама и сивом мантилу изашла у непознатом правцу, од недеље безуспешно трагају за њом.

Перо Марић, из Дома за старе у Вранићима, каже да су обишли сва и најмања места где би старица могла да буде, али је нису нашли.

Више од педесет људи трагало је за старијом женом која је, по сведочењу неких мештана, последњи пут виђена у понедељак у Милићевцима. У акцији којом ће прочешљати терен у неколико села учествују и пси трагачи.

Братислав Зечевић, начелник Градског штаба за ванредне ситуације у Чачку каже да им временски услови не иду на руку, али да ће дати све од себе да је пронађу:

"Распоредићемо се у стрелце, кренућемо заједно са Полицијском управом Града Чачка у трагању за несталим лицем."

Мршава и седа старица висока је око 160 центиметара. Дементна је и слабо се сналази у простору, истичу из Цивилне заштите Града Чачка и позивају све који могу да се укључе у потрагу и, уколико је примете, информацију проследе полицији и Ситуационом центру.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се