"Лидл" у још три града Србије

Компанија "Лидл" отворила је још три продавнице – у Лозници, Пироту и Крагујевцу. Тиме је немачки трговнски ланац проширио своје пословање на 24 града у нашој земљи у којима се налазе 33 маркета.

Више десетина Лозничана и Пироћанаца рано јутрос чекало је стрпљиво свој ред испред "Лидла". Дошли су, како кажу, најпре из радозаналости, али и да пазаре јефтинијe.

"Баш има повољне цене и тако да се нађе за нас пензионере". "Није велика гужва, а надамо се да има добрих производа, али је битно да буду наши производи заступљени". "Јесте јефтиније у односу на наше трговине досадашње на које смо ми навикли", истичу први купци.

На полицима новоотворених "Лидлових" маркета налази се више од 1.600 различитих артикала, међу којима је и 350 производа домаћих добављача. Осим разноврсне и повољне куповине, у Лозници и Пироту "Лидл" је омогућио и запослење за око 60 радника.

"Дефинитивно је да су потрошачи добро одговорили на наш долазак, да су задовољни на оно што имамо да им понудимо, а на нама је да сваки дан будемо бољи и да видимо како можемо још боље да одговоримо на њихове потребе" каже Мартина Петровић из сектор корпоративних комуникација "Лидл Србија".

Компанија "Лидл" део је немачке "Шварц групе", једног од водећих прехрамбених дисконтних ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 287.000 запослених.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво