Сити гејмс: Суботичани победници националног финала

Тим из Суботице победник је националног финала Сити гејмса одржаног синоћ у Чачку. Атрактивне игре на води привукле су велики број посетилаца на градске базене. Суботички тим представљаће Србију на међународном такмичењу које се следеће године одржава у Словенији.

За игре у атрактивној сценографији и на води потребна је добра окретност и физичка припрема. Шест игара брзо су се смењивале а било је ту и летећег ватерпола па и прављења вина од донетих гроздова.

Такмичари су прелазили разне препреке а у последњој игри било је потребно доста снаге. У надвлачењу у гуменим чамцима одлучен је победник. Момци и девојке из Суботице прославили су победу.

И друга и трећа награда отишле су на север у Кикинду и Сомбор.

Сити гејмс се одржавју девету годину заредом у неколико европских земаља и многе подсећају на некадашње "Игре без границе", веома популарне у бившој Југославији. Чачак је први пут домаћин националног финала.

Суботичка екипа следеће године представљаће Србију на међународном такмичењу у Словенији. Снагу ће одмерити са шеснаест најбољих екипа из Европе.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво