Амбасадор Индонезије у Крушевцу

Током своје прве посете Крушевцу, амбасадор Индонезије у Србији, Мохамед Чандра разговарао је са руководством града и привредницима Расинског округа проширењу економске сарадње.

Пословни партнери из Индонезије заинтересовани су за пољопривредне производе и туристичке потенцијале Србије, а договорено је да привредници Крушевца и Расинског округа посете Међународни Сајам трговине у Џакарти, октобра ове године.

Биће то прилика за конкретне послове, нагласио је амбасадор Мохамед Чандра током посете "Трајал корпорацији".

"Постоји сарадња између привредника Индонезије и "Трајал корпорације" у Крушевцу. Сматрам да постоји могућност да се прошири и унапреди ова сарадња, не само када је у питању каучук већ и у другим индустријским областима", каже Мохамед Чандра, амбасадор Индонезије у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи