Бицикл за седмогодишњег Рајка

Седмогодишњи Рајко Милованчевић из села Крстаца добио је обећани поклон: нови бицикл уместо оног који му је река однела у јунској поплави стигао је из кабинета председника Србије.

Да је Рајко у набујалој Бјелици изгубио нешто што му је много важно, сазнао је и председник Србије приликом обиласка поплављених домаћинстава у Лучанима. Овај седмогодишњак му је пришао и пожалио се. 

"Кад је приш’о и пит’о то је било изненађење. Ја сам била испред куће, он је доле био где је било збивање, код комшије, и ја сам видела Рајка код председника", каже Милица Милованчевић.

Бицикл који је Вучић дечаку тада обећао стигао је из кабинета председника Србије у Крстац, на кућну адресу Милованчевића.

"Видео сам у гепеку да је кутија и мислио сам да је то бицикл и јесте био бицикл. Онај је био мањи, а овај је много бржи и лепши", каже Рајко.

"Прави људски гест, невезано за политику и све", каже Дејан Милованчевић. "И част ми је, велика је част што је то од председника, од државе уопште. Захвални смо на томе и понос и част што је председник био у нашем селу."

Поклоне су од председника Србије добиле и Рајкове сестре. За Јулијану и Ивону стигли су ролери и опрема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво