Последице невремена у Шапцу

Невреме праћено јаком кишом, ветром и грмљавином погодило је јуче делове Србије. Од удара грома је, како се претпоставља, страдао седмогодишњи дечак у насељу Скробара, код Панчева. У Јагодини се од удара грома запалио кров једне куће. У појединим деловима Војводине падао је град величине ораха, у Новом Саду ветар је ломио дрвеће. У Шапцу се срушио део фасаде једне вишеспратнице.

Невреме синоћ није мимоишло ни Шабац, а екипе ЈКП "Стари град" до јутра су уклањале поломљена стабла, гране и шут са саобраћајница и тротоара. Због олујног ветра пао је део фасаде са зграде у улици Јанка Веселиновића на коловоз и неколико аутомобила.

Град Шабац ангажовао је раднике који ће у току дана са алпинистичком опремом уклонити делове изолационог материјала на осмоспратници, како се не би додатно обрушили и неког повредили. Издат је налог за ванредни инспекцијски надзор.

Јовану Прокићу, којем је због инвалидитета неопходан аутомобил, Град Шабац је уступио своје возило на коришћење

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво