Кјур на Егзиту уочи свечаног отварања и ватромета

У Новом Саду вечерас почиње 19. Егзит фестивал, за који организатори тврде да ће по броју посетилаца премашити све претходне фестивале. Пристижу посетиоци из 90 земаља, организатори обећавају најбољи провод до сада.

На Петроварадинској тврђави последње припреме пред вечерашње свечано отварање 19. Егзита. У Новом Саду данас тешко да се може наћи место у хотелском и приватном смештају, а у град пристижу посетиоци из целог света.

Очекује се да ће овогодишњи Егзит и Нови Сад посетити рекордан број туриста, чак 30 посто више него, претпрошле, најпосећеније године до сада.

"Бројке које имам јесте колико је људи већ сада дошло у Егзит камп", наводи Теодора Миљковић, пи-ар Егзита, "првог дана број је преко 800 људи, тако да заиста очекујемо рекордну посету, ове године људи из преко 90 земаља пристижу у Нови Сад, мислим да ће ова журка ове године бити заиста феноменална."

Због очекиваних великих гужви на отварању Фестивала, капије тврђаве отварају се пола сата раније, а организатори апелују да се ваучери за наруквице замене током дана.

Анкетирани суграђани кажу да очекују добар провод, доста људи, добру забаву, најбољи провод до сада - због програма и многих других пропратних активности.

За све гледаоце РТС-а, наша кућа је омогућила уживо пренос свих најважнијих садржаја овогодишњег Егзита.

Од данас до недеље, сваке вечери после 22 часа, на нашем 2. програму, а иза поноћи на Првом моћи ћете да пратите специјалну емисију Хронике 19. Егзита, уживо са главне бине, а очекују вас и ексклузивни интервјуи са музичким звездама, чије ће концерте наша кућа уживо преносити.

Оно што сви са нестрпљењем вечерас очекују је концерт британске групе Кјур, на који смо деценијама чекали, а онда и традиционално - у поноћ - свечано отварање уз ватромет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво