У Пролом бањи све више гостију

И ове године, у Пролом Бањи тражи се место више. Бања је све привлачнија младима, а осим домаћих, све је више посећују и страни гости који долазе због рекреације и уживања у нетакнутој природи.

Пролом Бања на мапи је популарних туристичких дестинација не само код гостију из Србије, већ и читаве Европе. Годишње је посети више од 30 хиљада туриста, од којих је 20 одсто странаца. Овде најчешће бораве Бугари, Македонци, Швеђани, Французи и Руси.

"За Пролом Бању смо сазнали од наших пријатеља који већ пет година за редом долазе овде. Све нам се допада, храна, природа, вода, све", каже Ирина Болохонцева из Санкт Петербурга.

"Овде су базени супер, ваздух је чист, овде је једна здрава нетакнута природа и људи могу лепо да се одморе и уживају у миру", наводи Марко Бабић из Београда.

Сезона овде траје током читаве године, а гости уживају у свим садржајима које нуде и најпопуларније европске бање. Пружена им је и могућност да обиђу бројна културно-историјска места, као и природни феномен Ђавољу Варош.

"Гости су у Пролом Бањи препознали здрав начин живота, концепт велнеса, опуштања, релаксације и задовољства, тако да сваке године имамо све више домаћих и страних гостију који нас посећују више пута у току године", каже Марина Цветковић из Пролом Бање.

"Резултат овако великог интересовања су бројне инвестиције које смо имали претходних година на подизању нивоа квалитета услуга, али ту су наравно и вредносни ваучери владе Републике Србије где смо и ове године били у топ три дестинације по броју реализованих ваучера", наводи Славиша Јовановић из АД Планинка Куршумлија.

Погодност боравка у Пролом Бањи уз помоћ ваучера Владе Републике Србије, протекле године искористило је 30 одсто наших туриста. Судећи по интересовању, ове године ће бити оборен тај рекорд.

број коментара 0 Пошаљи коментар