Летње расхлађење у води

Панчевци су освежење потражили на отвореном базену, који је почео да ради пре неколико дана. Купача има и на градској плажи на Тамишу, иако је неуређена, а вода углавном није препоручљива за купање.

Панчевачки отворени базен почео је да ради пре неколико дана и већ је пун посетилаца. Највише има младих, који долазе са друштвом, забављају се у води, али и на теренима за одбојку и кошарку.

"Супер је и стварно добро што имамо где да се окупамо, поготово кад је овако топло.Кад год будем могао, ја ћу да дођем. Није скупо, 150 динара је карта кажу купачи.

На базену раде спасиоци, постоје тушеви, има и хладовине, нешто да се попије и расхлади. Посетиоци су углавном задовољни, али имају и предлоге како да све буде још боље.

"Само да имају неки мали тобоган и то је то."

„Нема озвучења, нема интернета, мало је то проблем, нема музике."
"Мислим да би требао један базен за децу да се направи, то би било право решење за децу."

Ретки Панчевци изабрали су за купање градску плажу на Тамишу, иако није довољно уређена. Још већи проблем је што се вода у том подручју најчешће не препоручује за купање. Некима то не смета.

"Вода је фина, топла, није прљава. Купамо се сваке године, долазим са куцом, играмо се и купамо", каже један од послетилаца базена.

Исправност воде ка купање сваке године контролише Завод за јавно здравље. Први узорци узимају се ових дана, па ће ускоро бити објављени и резултати.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво