Пљусак и овације на нишком концерту виолинисте Немање Радуловића

Летњи пљусак на концерту светски познатог виолинисте Немање Радуловића није поколебао ни њега ни већи део публике у његовом родном Нишу. Бесплатни концерт под порковитељством Града, упрскос киши и проблемима са озвучењем одржан је пред препуном летњом позорницом.

Тешко је дочарати атмосферу, али у најкраћем - разиграна публика која кисне и Немања Радуловић и његови пријатељи из оркестра Дабл сенс, који не одустају.

Киша у Нишу данима није падала, али са много више радости Нишлије су ишчекивале свог суграђанина на летњој позорници, на  којој - чини се - никад није била више публике.

Светски познати виолиниста Немања Радуловић рекао је да, после дужег времена, има трему!

Немања Радуловић је из Ниша је отишао као дечак. Породица је веровала у његов таленат и док многи у Нишу нису ни знали за њега, он је већ добијао признања и стицао светску славу. Музика је, каже, његов смисао постојања.

"Музика је увек била ту за мене", истиче Немања, "у разним ситуацијама и разним осећањима, никад ме није изневерила. Музику волим да делим са другима зато што мени чини добро, тако мислим да и другима чини добро."

Све успева искључиво својим великим талентом и наравно добро интуицијом шта је добро за њега, сматрају Тијана и Ксенија Милошевић из Дабл Сенс оркестра. Поред талента, ту је огроман рад.

Нишка бања за почетак и крај концерта. Тешко је рећи када ће Немања поново доћи у Ниш, јер у сезони одржи више од стотину концерата, а већ сада ангажован је до 2023. године.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара