Демонстрација силе и угрожавање безбедности на пружном прелазу

Снимак младића који аутомобилом прелази пружни прелаз са спуштеном рампом, затим се паркира неколико метара даље, враћа се и ломи оба браника објављен је на друштвеним мрежама. Показивање снаге, вандализам или нешто треће?

Браници су поправљени у току викенда, а од јутрос аутоматска рампа поново функционише. Како смо сазнали од мештана, инцидент се догодио у суботу када је било велико невреме. 

Гром је ударио у близини прелаза и покварио рампу, која је остала спуштена. Снимак ломљења браника, забележиле су камере у близини, а он се појавио на друштвеним мрежама.

Овај прелаз реконструисан је пре неколико година, и према речима мештана, често је у квару. Дешавало се да возачи колима случајно поломе један браник, али овакав случај, није забележен.

Сваког дана овуда прође двадесетак путничких и теретних возова. Незванично смо сазнали да је младић који је поломио бранике идентификован.

"То је вандализам. Ако та рампа није исправна, обиђите је ако знате да је воз прошао. Та рампа често није ни спуштена када воз наилази. Али, уништити нешто што је наше, за шта и дајемо новац, то је баш непримерено", кажу мештани који живе у близини прелаза.

Овакво ломљење браника нису до сада забележили ни предузећу "Инфраструктура железница Србије". Кажу да је поступак прибављања докуметанције у току, и да ће код надлежних органа поднети пријаву против особе која је то учинила.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи