"Арсенал фест" у Крагујевцу

У Крагујевцу је синоћ пред 7000 посетилаца, почео девети Арсенал фест. Уместо досадашња три дана, фестивал ће ове године трајати четири а наступиће велики број и домаћих и страних извођача.

Током четвородневне манифестације на три бине, наступће укупно 44 извођача и група, биће одржане и бројне пропратне манифестације - промоције и изложбе. Синоћним наступом Треш метал бенда Тестамент и легендарним Атомским склоништем отворен је Арсенал ферт, и у наредним данима се очекује још много извођача.

"Други дан је Литл Стивен, који свира и даље као гитариста Бруса Спринстинга, многи га по томе знају, а многи и по серији Сопранови, доста и глуми, али када је слободан он воли да има концерте по читавом свету. Ред Френк је бенд из Фортланда као и Курта Вајла", наводи Маја Цветковић, ПР Арсенал феста.

За само неколико година постојања Арсенал се наметнуо као један од најзанимљивијих, и најпосећенијих летњих фестивала на отвореном у Србији, али и Европи.

Зоран Вуловић, оснивач Арсенала каже да је сада Арсенал фестивал који је препознат широм Европе: "Долазе не само извођачи него и публика из разних делова света."

"Ја сам нови и на Арсеналу и у овом послу, последњи пут сам свирао у Крагујевцу док су овде производили Југо 45", каже Неле Карајлић, извођач.

Арсенал је први музички фестивал у Србији који ће од ове године бринути о екологији. Нема једнократних пластичних чаша, већ се пића конзумирају искључиво из трајних, брендираних Арсеналових чаша које се добијају уз кауцију, а које се могу као сувенир понети кући.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво