Модна ревија ужучких ђака

Ужичани су данас били у прилици да виде неуобичајену модну ревију коју су на централном градском тргу организовали ђаци и професори Техничке школе "Радоје Љубичић".

Хаљине, капуте, јакне креирале су и сашиле у школи на часовима практичне наставе уз помоћ професора, а тргом прошетале као праве манекенке.

За ученике другог и четвртог разреда и читаву школу, прва велика ревија међу суграђанима била је био прави изазов.

"Ја сам овај капут који сада држим у руци радила нека два месеца с обзиром да смо имали седмично два пута праксу, односно по четири часа. Мислим да је то могло и брже,али ми је рад правио велико задовољство", каже Душица Чосић ученица четврте године на смеру моделар одеће.

"Ми ове године школујемо други разред, предстоји нам трећи разред да оне заврше цео овај циклус образовања и већ сада девојке су, углавном, девојчице способне да сашију одређену врсту одевних предмета", каже Антонина Златић наставница стручних предмета у текстилу.

У манекенском послу помогли су им и школски другови"грађевинци" и „саобраћајци" а, ако је судити по оном што су Ужичани видели, на ревији ову модну сезону обележиће мирне боје, занимљиви кројеви, елеганција, енергија младости и креативности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи