Мост математике у Врњачкој Бањи

Манифестација "Мост математике", одржава се у Врњачкој Бањи од 17. до 19. маја, у организацији удружења "Млади математичар" и Општине Врњачка Бања, уз подршку Музеја "Никола Тесла", Архитектонског и Електротехничког факултета Универзитета у Београду и Центра за промоцију науке.

Ове године манифестација је усклађена са обележавањем 800 година Светосавља и Светосавског законоправила. Свечано отварање је суботу 18. маја у 12 часова, у хотелу Фонтана.

Финално такмичење пројеката одржава се у суботу, од 14 до 15 часова, трибина "800 година Светосавља" у 18 часова у Замку културе, уз учешће признатих стручњака из света науке и културе. 

Ове године, реализацији манифестације придружили су се Архитектонски факултет и Електро-технички факултет Универзитета у Београду, а активности су подржали и Музеј "Никола Тесла" у Београду. Свој долазак су потврдили директор Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања др Бранислав Аранђеловић, директор Центра за промоцију науке "Др Марко Крстић" и директори средњих школа учесника у финалу такмичења.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи