Ускршњи базар у Панчеву

У Панчеву је отворен Ускршњи базар - сајам рукотворина који повезује највећи хришћански празник по Јулијанском и Грегоријанском календару. Предузетнице и чланице удружења припремиле су ручне радове, посластице, украсна јаја и маштовиту ускршњу декорацију.

Панчевци који славе Ускрс по Грегоријанском календару већ се увелико припремају за тај велики празник. Вредне домаћице обављају куповину, декоришу дом, а имају времена да припреме и ручне радове, колаче и друге посластице, како би учествовале на Ускршњем базару.

На празничној трпези обавезна је ускршња декорација са корпицама, зекама и украсним јајима, а стално се откривају нове технике и материјали од којих се праве.

У пратећем програму Ускршњег базара биће концерти културно-уметничких друштава и радионица фарбања јаја за децу, а манифестација се завршава 24. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво