Квалификационо такмичења за "Играјмо за 16" у Пожаревцу

Квалификационо такмичења за "Играјмо за 16" у Пожаревцу

У Пожаревцу је завршено квалификационо такмичење меморијалног турнира РТС "Играјмо за 16". Победник из Пожаревца такмичиће се у групи са победницима из других градова.

Представник Пожаревца у наставку турнира "Играјмо за 16" у Београду, биће екипа "Електроморава-Лазаро". "Електричари" су у финалу савладали адвокате, екипу "Соле И другари" резултатом шест- нула. Ово је трећи пут да "Електроморава Лазаро" представља Пожаревац у групи градова, а победници су И финалног турнира.

Милош Митровић, капитен екипе "Електроморава Лазаро", каже :"Ми очекујемо да поновимо тај успех од пре неколико година, да се вратимо са пехаром из Београда, али као што знамо ово је турнир где је најбитније да се не заборави, да су погинули људи на својим радним местима, а фудбал је као И сваке године у другом плану. Али је ипак лепо бити први."


Пожаревац је по осми пут био домаћин турнира "Играјмо за 16". Подршку овој манифестацији дали су Град Пожаревац, градски Спортски савез И Спортски центар у коме су све утакмице одигране.
Ана Миљанић, члан Градског већа задужена за спорт и омладину,каже:"Радује нас што је екипа која је једне године била првак у Београду опет победила код нас на овом терену, тако да ћемо их испратити сигурно И на такмичење у Београду."
На турниру је наступило осам екипа, а по први пут додељене су И захвалнице свим учесницима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара