Кадети Ватерполо клуба Раднички освојили Ускршњи турнир са Србијом

Четворица играча Радничког, Радосав Виријевић, Зоран Познановић, Богдан Гавриловић и Алекса Бошковић, играла су за репрезентацију Србије која је освојила Ускршњи турнир за играче до 15 година, у Бечеју.

На овом изузетно јаком турниру, крагујевачки ватерполисти имали су прилику да одмере снаге са неким од најбољих ватерполиста света у свом узрасту, а Србија је савладала све ривале - Мађарску (10:7), Италију (8:6), Црну Гору (15:9) и Хрватску (11:10).

Поред такмичарског, турнир је био и припремног карактера, пошто се српски тим спрема за квалификациони турнир за Европско првенство, који се одржава од 28. до 31. марта у главном граду Грузије, Тбилисију,  где ће му ривали поред домаћина бити Азербејџан, Литванија, Словачка и Бугарска.

Турниру су претходиле осмодневне припреме у Бечеју, на којима су, поред поменуте четворице ватерполиста, велико искуство стекла још двојица играча Радничког, Андрија Маринковић и Милош Неранџић.

До поласка у Грузију, најбољи српски кадети тренираће од 25. до 27. марта у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво