Зрењанин: Помоћ за младе маме

Као друштвено одговорна компанија један трговински ланац у Војводини издвојио је три милиона динара за помоћ родитељима запосленим у овом предузећу. Акција ће трајати до краја године, а ових дана су уручени први пакети беби опреме и новчана помоћ.

Тридесетдеветогодишња Татјана Пајић из Клека код Зрењанина пре месец и по постала је мама по други пут, а колеге и колегенице из "ПерСу"-а изненадиле су је, баш као и друге нове родитеље запослене у овом трговинском ланцу, пакетом хигијенских средстава за бебе и новчаном помоћи.

"Хвала свим колегама на овим поклонима, на пажњи, на то што мисле на нас у овим тренуцима и делимо срећу заједно", каже Татјана Пајић, из Клека.

"Лепо је са фирмине стране што су нам донели поклон и свим новим мамама то јако пуно значи", наводи Ивана Фукс из Зрењанина.

Све нове маме и тате запослене у више од 140 објеката овог предузећа очекује пакет помоћи.

"Надамо се свакако да ће у свим местима у којима ми послујемо бити све више и више беба. Ми смо издвојили нека три милиона динара за овај пројекат, али свакако надамо се да ћемо га премашити у овој години и да ћемо на тај начин мало подстаћи и наталитет свакако", објашњава Слобода Милићев из фирме "Пер Су".

Као друштвено одговорна ова компанија је током протекле четири године уручила и бесплатан огрев за више од 400 социјално најугроженијих породица у Војводини.

број коментара 0 Пошаљи коментар