Шапчанка ММА борац

Ескиважа, директ, кроше и аперкат, за многе жене су непознати појмови. У свету мешовитих борилачких вештина, Шапчанка Милена Бојић једна је од ретких дама.

Само на први поглед Милена Бојић је крхка жена. Међутим, када стане на татами, равноправна је са сваким противником.

 

"Сваки дан је једна велика борба, ја сам хтела да будем храбра и јака и да победим сама себе, да будем храбра и сналажљива и надам се да сам у томе и успела, самим тим сам се опробала и у рингу и у октагону", каже Милена Бојић, ММА борац.

Милена је мајка двоје деце, ватрогасац, међународни телохранитељ, службеник приватног обезбеђења. Мешовите борилачке вештине, почела је да тренира пре 5 година.

"Милена је једна посебна, специфична жена, која је сасвим случајно ушла у свет борилачких вештина, ја сам прихватио, као тренер да радим са њом јер ми се свидја што има особине које су потребне за борилачке вештине, на првом месту има храброст, има брзину, има сналажљивост", каже тренер Милан Вујасин.

Милена се до сада борила са шампионкама Немачке и Румуније, а жеља јој је да сваког следећег дана, буде боља не само од противника већ и од саме себе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи