КЦ Евергрин обрадовао најмлађе Краљевчане

Културни центар Евергрин и ово године је уз помоћ Краљевчана и Краљевчанки који су желели да улепшају празнике деци у граду, припремио пакетиће које су поделили деци са аутизмом.

И без Деда Мраза, сваком пакетићу су се обрадовали. Малишани са аутизмом били су нестрпљиви да завире и погледају новогодишња изненађења.

„Добио сам све, леп је пакетић", каже Лазар. На мамино питање шта има унутра, одговара „Чипс".
Миња је девојчица са аутизмом која на мамино питање да ли је јој се свиђа пакетић одговара потврдно и додаје да је пакетић леп.

Пакетићи су обрадовали малишане, а према речима родитеља, овакав знак пажње њима много значи.

„Значи много нашој деци, значи самој породици тај осећај што сте нас препознали, што сте нам приуштили овакво једно задовољство, што смо међу свима једнаки, што нам је потребно и много нам значи. Много смо срећни", каже Снежана Раденковић, мама малишана са аутизмо.

Претходних дана прикупљене су играчке, слаткиши и сланиши и све то као и претходне три године у културном центру Евергрин.

„Евергрин је овде само посредник, да се захвалим свим грађанима који су дошли и имали поверења у Евергрин да донесу пакетиће, да им кажем да је акција успела. Добили смо око 100 пакетића", каже Драган Мирковић власник КЦ Евергрин. Он још додаје да су прикупили новац који ће распоредити у хуманитарне сврхе.

Радост малишана и родитеља који су им највећа подршка најлепши су поклон у сурет Новој години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара