Шабац: Пакети за децу у болници

На шабачкој педијатрији многи малишани прославиће своју прву Нову годину. Данас их је посетио Деда Мраз, да их дарује, охрабри и обрадује.

 Кад порасте захвалиће се Деда Мразу. Алекса сутра броји први месец и прве новогодишње поклоне. Да беба буде здрава и насмејана а пакетићу ускоро под јелком код куће највећа је жеља.

 

"Ово је нешто дивно, трећи пакетић од када смо ове, надамо се да ће следећа година, само нам здравље треба", каже Биљана Кнежевић.

И родитељима браће Влајковић, новогодишња чаролија је бар на трен заменила бригу. Наредна година са безбрижним детињством у топлини породичног дома, једино је што би обрадовало све на одлељењу шабачке педијатрије.

"Да буде мој син здрав, да буду сва деца здрава, желим све најбоље свима", каже Сандра Белановић.

На одељењу је 24 - оро малишана, већина нема ни годину дана. За поклоне су се побринули привредници и Ротари клуб .

"Да малишанима који су у болници, а нису са својим породицама бар на кратко вратимо осмех на лице и дамо има снаге колико толико прегурају овај период и здрави и срећни удју у Нову годину", каже Николета Илић, "Јазаки Шабац".

Новогодишња чаролија некима ће се данас и остварити. Уз поклоне и отпусна листа. Што мање малишана на овом одељењу, а што више у породилишту, поручује и Деда Мраз.

И додаје: "Другарићи желим вам пуно здравља, Срећна вам Нова година!"

број коментара 0 пошаљи коментар